ВОВЕД

Професионален развој на софтвер

Им овозможуваме на прогресивните бизниси да се трансформираат и да добијат конкурентска предност, преку професионален развој на иновативен, прилагодлив софтвер.

"Наша визија е да понудиме иновативни софтверски решенија за нашите корисници и стабилно партнерство кое заеднички ќе не води кон освојување на нови пазари"

alternative

27 години докажано искуство

Над 200 задоволни корисници

Во тек со најновите технологии

СОФТВЕР

Изберете програм
кој одговара на вашите потреби

Програм за сметководство

 • Централна база на податоци за сите Ваши компјутери
 • Вашите податоци Ви се на располагање и од дома, од странство, од интернет кафе, 24/7, од секаде каде има просечен интернет
 • База на податоци на најстабилната MS SQL Server платформа, без трошоци за лиценци
 • Стабилна и брза работа и во мрежа и преку интернет
 • Можност за централизирана база и на Ваш компјутерт

Програм за продавници

 • Фискални сметки
 • Испратници
 • Фактури
 • Приемници
 • Лагер листа
 • Картици на артикли
 • Фискални извештаи
 • Автоматско генерирање на ЕТ

Програм за материјална евиденција

 • Модул за работа со PDA
 • Нарачки на мобилен уред
 • Резервации
 • Пренос на нарачки во Испратница-фактура или Готовинска фактура
 • Дефинирање на ценовник во фирми
 • Дефинирање на рабат во фирми
 • Преглед за заработка и остварена маржа..

Програм за пресметка на плата

 • Кадровска евиденција
 • Пресметка на придонесии
 • Пренос на податоци во МПИН
 • Автоматско генерирање на фајл за ПДД-ГИ
 • Списоци за плата
 • Одбитоци
 • Годишни извештаи

Програм за шпедиција

 • Налог за транспорт
 • Евиденција на трошоци по налози и возила
 • Евиденција на сервис на возила
 • Картица на возила
 • Аларми за дозволи, тирови, регистрација
 • Евиденција за нафта
 • Благајна

Програм за ресторани

 • Прием на роба
 • Сметки
 • Фискални извештаи
 • Печатење на нарачки и нарачки на екран
 • Лагер листа
 • Картици
 • Касиери
alternative
ЗА НАС

Фирмата Манасиев Компјутери постои и успешно работи од 1993 год. Сопственикот Зоран Манасиев е дипломиран инж. по информатика и со своето стручно и совесно работење допринесе за континуиран развој на фирмата во сите сегменти

 • Главна дејност на фирмата е развој на софтверски апликативни решенија по барање на купувачите
 • Се занимаваме и со продажба на хардвер од реномирани светски компании, проектирање и одржување на мрежи, видео надзор, сервис на ИТ опрема...
КОНТАКТ

За какви било прашања посетете нè или контактирајте нè. Тука се наоѓаат деталите за веднаш да не повикате или да ни пратите електронска пошта.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник-Петок: 08:00h - 16:00h